Magazin > VIP
76 ogledov

Anamarija predala krono Mireli

1/53
Žurnal24 main
Sinoči so se uradno zaključile dolžnosti Anemarije Avbelj, ko je krono Miss Universe predala naslednici Mireli Korać. Ta bo slovenske barve zastopala 23. avgusta na Bahamih.

Mirela Korać, 22-letnica iz Ljubljane, pravi, da je sedemčlansko žirijo, v postavi dr. Jurija Žureja , Barbare Beč , plavalca Petra Mankoča , Valentina Hajdinjaka , Klementine Ihanec , dr. Janija Naginca ter predsednico žirije Tjašo Kokalj , prepričala z odkritostjo in suverenim nastopom.

Srečnice z lento
Poleg zmagovalke, 1. spremljevalke Aide Muratovič in 2. spremljevalke Rebeke Pevec so si lento brez krone prislužile še Barbara Rapnik , ki je postala Miss Obrazi ter Katarina Benček , ki so ji člani žirije dodelili naziv miss fotogeničnosti. Ti so izbrali tudi najboljšo kreacijo, ki jo bo na svetovnem izboru nosila Mirela; to bo obleka kreatorke Barbare Plavec Brodnjak .

Mirela, kot pravi sama, zmage ni pričakovala, si jo je pa po njenem mnenju zaslužila. Na naša vprašanja je odgovarjala skromno, med drugim je povedala, da kakšnih velikih načrtov za prihodnost nima, nam je pa že zagotovila, da se za Playboy ne namerava slikati, saj je preveč sramežljiva. Kot vse druge tekmovalke si tudi ona želi postati igralka, njena vzornica naj bi bila Katarina Čas , ker ni bila nikoli vpletena v noben škandal.

Svoje igralske sposobnosti bo Mirela lahko preizkusila na trimesečnem izobraževanju na prestižni šoli New York Film Academy, kjer bo imela v času pridobivanja igralskih izkušenj plačano bivanje ter mesečno žepnino v vrednosti 1.000 ameriških dolarjev.

Stefania je bila glavna favoritka. © Dejan Mijović

 
Favoritka večera
Čeprav se je ves večer govorilo le o zmagovalki, pa se je beseda sukala tudi okoli Stefanie Bojić . Kljub temu da je 20-letnica ostala brez lente, je bila favoritka večine tekmovalk in tudi nekaterih bivših misic. Stefania, ki je prepričana, da bo nekega dne postala zvezdnica, ima za seboj že kar nekaj manekenskih izkušenj, med drugim se je že preizkusila v Milanu, kjer se je po modnih brveh sprehajala v družbi priznanih manekenk.

Miss Universe malce drugače ...
Letošnje tekmovanje Miss Universe je bilo vsekakor zanimivo in polno presenečenj. Med drugim je na oder ponovno stopila diva Pika Božič , ki je s pesmijo Eno predstavila svoj novi singel za prihajajoči album Shine, hkrati pa je njena nova skladba postala tudi uradna pesem Miss Universe Slovenije 2009.

Med prireditvijo so nas zabavala dekleta iz predstave Eks v mestu, Nina Ivanič , Aleksandra Balmazović , Tina Uršič in Maja Martina Merljak . Te so si voditeljski mikrofonček podajale, dokler na oder ni stopila glavna voditeljica večera Anja Križnik Tomažin .

Izhodi letošnjih tekmovalk so bili ob pomoči Jana Plestenjaka in Neishe veliko bolj zanimivi, saj jih je slovenski "latino lover“ med predstavitvijo kopalk spremljal z venčkom svojih novih in starih uspešnic, Neisha pa je s svojim žametim glasom finalistke bodrila ob izhodu v večernih toaletah.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.