Magazin > VIP
48136 ogledov

Anela Šabanagić se je Ladu Bizovičarju javno zahvalila

Anela Šabanagić Anela Šabanagić in Mali zakladi obdarujejo
Po šovu v Stožicah se je oglasila na Instagramu.

Lado Bizovičar je v soboto napolnil Stožice in občinstvo navdušil s svojim z glasbenim stand up šovom Slovenska muska. Nekaj utrinkov si lahko ogledate TUKAJ.

Prišlo je kar 13 tisoč ljudi, med njimi tudi ogromno znanih obrazov - Robert Golob, predsednica države Nataša Pirc Musar, Ksenija Benedetti in Boris Cavazza, Katarina Čas, Alya, Tinkara Fortuna, Ana Klašnja, Challe Salle, Mojca Fatur ...

Šov si je seveda ogledala tudi Ladova srčna izbranka in mama njegovih dveh hčera, manekenka Anela Šanabagić, ki se je Ladu za njegove nadpovprečne ideje javno zahvalila. "Ponosna in srečna! Uspelo nam je! Hvala, dragi moj Lado, za vse nore in nadpovprečne ideje in vizije, ki spodbudijo stotine ljudi, da gredo iz cone udobja in spremenijo nemogoče v mogoče. Za tisoče gledalcev. Hvala vsakemu izmed vas, ki ste, košček za koščkom, postavili ta čudoviti mozaik ustvarjalnosti nemogočega v življenje!" je zapisala na Instagramu.

Komentarjev 5
  • hubertfast 06:51 30.januar 2024.

    Je bil Lado trezen?

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:48 29.januar 2024.

    Do sedaj se nista nikjer pokazala skupaj ali potrdila, da sta par ali kar koli podobnega, zdaj pa taki slavospevi na račun Bizovičarja iz Anelinih ust. Meni je to hecno!!!

  • www 13:36 29.januar 2024.

    najbolj čudna baba kar jih je... potem pa še šabanagić ???