Magazin > VIP
20162 ogledov

Arturju Šternu ni več do spolnosti

Artur Štern mediaspeed
Strasti so se malce ohladile, a ljubezen cveti …

Artur Štern je prejšnji teden praznoval deseto obletnico zveze s svojo Mijo, s katero sta imela letos zelo bujno obdobje. Naj spomnimo, da je njegovo drago zelo razburila Arturjeva izjava, da je ljubezen njegovega življenja informacijska pooblaščenka Mojca Prelesnik, s katero je bil v zvezi v devetdesetih. Artur pa je kasneje pojasnil, da to ne pomeni, da do Mojce še vedno goji kakršna koli čustva. 

Takrat je Štern na dan upora proti okupatorju Mijo tudi zapustil, a razhod ni trajal dolgo, saj sta se golobčka hitro pobotala ter prejšnji teden praznovala deseto obletnico zveze. Ta dogodek sta v družbi še enega para proslavila z morsko pojedino, čeprav Artur ni ravno ljubitelj morske hrane, zato si je na obletnico raje privoščil zrezek. 

Par pa večera ni zaključil s strastjo med rjuhami, saj Artur pravi, da se jima ne ljubi več. "Moja bejbi je zelo seksi, tudi jaz sem luškan, veliko telovadim, a nekako ne seksava več toliko kot včasih. Ne ljubi se nama več. Sta si pa zato duška dala prijatelja, ki sta praznovala z nama," je v svojem stilu zaupal Artur. 

Komentarjev 1
  • sam1 09:08 08.september 2021.

    Njemu je vse razen slo po alkoholu že zdavnaj odpovedalo......

Sorodne novice