Magazin > VIP
187 ogledov

Benicio Del Toro omrežil Srbkinjo

Benicio je od Katarine starejši 12 let. (Foto: Flynet/PIXSELL) Žurnal24 main
Srbski mediji poročajo, da se je njihova igralka Katarina Radivojević ljubezensko zapletla s hollywoodskim igralcem Beniciem Del Torom.

Benicio Del Toro in Katarina Radivojević sta se spoznala pred dvema letoma, ko je ona igrala v predstavi In Painkillers, poročajo srbski mediji. Takrat sta si izmenjala telefonski številki, Benicio pa je Katarini obljubil, da ji bo pomagal pri njeni filmski karieri. Priskrbel ji je agencijo, ki naj bi ji zagotovila boljše filmske vloge.

 

Zaradi Katarine pustil Kimberly

In čeprav se poznata že dve leti, naj bi se ljubezensko zapletla šele nedavno. Zbližala sta se na snemanju v Londonu, kar naj bi za srbske medije potrdila Katarinina sestra Jasna, saj je 32-letna igralka trenutno v Ameriki.

 

Štiriinštiridesetletni Del Toro se je pred kratkim sicer zapletel s Kimberly Stewart, hčerko rockerja Roda Stewarta, s katero zdaj pričakujeta otroka. A Benicio pravi, da se s Kimberly ne bo poročil, srbski mediji pa že namigujejo, da je razlog za to njihova Katarina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.