Magazin > VIP
324 ogledov

Bine Volčič se je od njega poslovil, zdaj dela tukaj

Žan Tominšek, Gostilna išče šefa POP-TV-2
Miha je dal Žanu priložnost.

Miha Hauptman | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Žan Tominšek je eden mlajših tekmovalcev oddaje Gostilna išče šova. Nekaj mesecev po končanem šovu mu je priložnost v svoji restavraciji dal prav Bine Volčič. A se je njuno sodelovanje dokaj hitro zaključilo. "Po pogovoru sva se strinjala, da je morda še malo premalo izkušen in da je bistro zanj malo preveč zahteven," je takrat Bine povedal za naš medij.

A očitno se je nad mladim kuharjem navdušil še en znan obraz z malih ekranov. Miha Hauptman, tekmovalec prve sezone Masterchefa, je pred kratkim odprl svojo restavracijo. Miha je v svoj bistro povabil Salome, ki velja za eno bolj priljubljenih tekmovalk letošnje sezone Masterchef, in Žana Tominška.

"Z Žanom sem zelo zadovoljen. Super je! Vidi se, da je zagnan in da ima željo delati. V samo enem tednu je usvojil vse jedi, ki jih ponujamo v bistroju Mihachef," je za Žurnal24 povedal Miha in dodal, da Žana ne bo kar tako spustil z rok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.