Magazin > VIP
45 ogledov

Blaž: "Povpraševanje oboževalk je večje"

gostilna 2015 Saša Despot
Blaža Kostanjška, v finalu izpadlega tekmovalca resničnostnega šova Gostilna išče šefa, smo povprašali, kako se sooča z medijsko izpostavljenostjo in navali morebitnih oboževalk ...

22-letni Blaž Kostanjšek trenutno slastne gurmanske grižljaje ustvarja v restavraciji Rožmarin v Mariboru, pripravlja pa se tudi na kulinarični večer, ki se bo odvil na Valentinovo v osrčju Bleda. Za Žurnal24 je pojasnil, da mu je najbolj pri srcu priprava gobic z jajčki, kjer kreativno prida tudi številna zelišča, najrajši timijan in peteršilj. Zaupal pa nam je tudi, da je zelo ponosen na vsa kulinarična izobraževanja do zdaj, še posebno tista v Nemčiji in Španiji.

"Povpraševanje oboževalk je večje"

Prijetni mladenič je sicer, kot je razkril za naš medij, še vedno samski, "je pa povpraševanje oboževalk večje." Sam meni, da razlog za to leži v udeležbi v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa, saj mu je po koncu slednjega pisalo kar precej deklet. Kljub temu pa je pojasnil, da nobena ni prekoračila mej, ki se njemu osebno še zdijo sprejemljive.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.