Magazin > VIP
44386 ogledov

Blaž Švab po šestih letih le komentiral obtožbe Natalije Verboten!

Blaž Švab in Darja Gajšek Saša Despot
Pravi, da ni nikoli nič slišal ali videl ...

Višje sodišče v Ljubljani je že leta 2016 pritrdilo Nataliji Verboten Bojič in njenemu soprogu Dejanu Bojiču, ki sta proti RTV Slovenija vložila tožbo na plačilo odškodnine iz naslova kršitve avtorskih pravic. Verbotnova in njen soprog sta tožbo vložila, ker naj bi bil koncept oddaje Slovenski pozdrav, ki se že šest let predvaja na TV Slovenija, plod njunega intelektualnega dela, ki sta ga pod drugačnim imenom (Hit Parada) v okviru javnega povabila posredovala RTV Slovenija. Po poročanju Slovenskih novic se sta zakonca Bojič ponovno znašla na sodišču sredi oktobra, saj od RTV Slovenija tokrat zahtevata 20 tisoč evrov odškodnine zaradi čustvenih pretresov. Več o tem si lahko preberete tukaj. 

Ves ta čas pa je o zadevi molčal Blaž Švab, voditelj oddaje Slovenski pozdrav. A je molk pred dnevi prekinil z javnim sporočilom na Facebooku. 

"V zadnjih dneh spet lahko berete članke o slovenski pevki pop in narodnozabavne glasbe, ki je zaradi kršitve avtorskih pravic tožila RTV Slovenija. V teh člankih sem pogosto omenjen. 6 let, kar teče spor, sem bil tiho, a verjemite mi, da mi ni vseeno, predvsem zato ne, ker me strahotno teži, da morda mislite, da sem prav jaz ravnal nepošteno, pogosto se namreč sprašujem, kaj si mislite, ko to berete. Želim vam povedati tole: Nikoli v življenju nisem slišal ali videl koncepta, za katerega Natalija Verboten in Dejan Bojič trdita, da je njun. Nikogar nikoli nočem prizadeti, tudi Natalije in Dejana ne, ne zdaj, ju nisem prej in ju tudi v prihodnje ne bom. V mojem srcu je mir in ponoči dobro spim. Še vedno trdno verjamem: V življenju dobro vedno premaga zlo, v življenju se vse poravna in resnica vedno premaga vse slabo," je zapisal Švab. 

Komentarjev 7
  • Avatar Flanestina
    Flanestina 23:02 28.oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • Avatar vec
    vec 10:58 28.oktober 2019.

    Biti nič kriv in 6 let molčati, je enako kot biti kriv, ali pa se zgolj delati neumnega ker si kriv, je enako.

  • Snežinko 10:52 28.oktober 2019.

    Močno verjamem, da ne misli resno z zapisom :"V življenju dobro vedno premaga zlo, v življenju se vse poravna in resnica vedno premaga vse slabo". Namreč, kruta realnost je večinokrat žal obratna. Revež je vedno BIL revež, JE revež in ...prikaži več vedno BO revež. Sploh pa, tudi če ni vedel (v kar sicer malce dvomim...) je vsaj deloma sokriv, saj je med ustvarjalci oddaje, torej bi se že pred 6 leti moral pozanimati, kako je s tem...

Sorodne novice