Magazin > VIP
48947 ogledov

Bo Jan Plestenjak postal očka?

Jan Plestenjak Voyo
Pevec je o tem javno spregovoril.

V glasbenem šovu Znan obraz ima svoj glas, smo lahko preteklo nedeljo kot četrtega žiranta gledali Jana Plestenjaka. Že takoj na začetku sta mu voditelja Peter Poles in Sašo Stare zastavila zelo zasebno vprašanje.

"Jan, na Talentih si nama povedal, da zdaj nisi več samski, pa da si želiš biti 'fotr'. Kako gre to kaj," ga je naravnost vprašal Stare.

"Ja, jaz mislim, da je lažje pesem napisati, kakor biti 'fotr'," je odgovoril pevec in še v smehu dodal: "Malo me skrbi, ampak, je treba biti priden … Je treba delat!"

"Dejansko sem te hotel vprašati, bit 'fotr', to je ogromno enega dela in ponoči in podnevi. Hotel sem te vprašati, če si ti to res želiš? Zdaj prihajaš v leto, ko bi ti mogoče lepotni spanec že malo koristil," se je pošalil Poles.

Plestenjak se ni zmedel, skrivnostno je odgovoril: "Veš, kaj? Ostajam sanjač!"

Jan Plestenjak | Avtor: Voyo Voyo

Komentarjev 4
  • Dusan12 17:05 30.maj 2022.

    Seveda bo, če mu ga bo delal Žnideršičev Joc

  • Ender3 16:54 30.maj 2022.

    Jan je precenjen, igra na čustva žensk nima pa nekega posebnega interesa zanje. Mema mu je še živa, torej ostaja mamin sinko. Kot pevec pa je, produktiven lajnar.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:02 30.maj 2022.

    Otroke je treba imet mlad!!! Sicer pa ne vem zakaj taka skrivnost. Jan je mojster metanja kosti, pove pa potem itak nikoli nič ne. Čudi me da medije sploh še zanima.