Magazin > VIP
11708 ogledov

Bo Jasna Kuljaj držala obljubo iz oddaje in se slekla do golega?

jasna kuljaj Planet TV
Jasna Kuljaj je v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko obljubila, da se bo slekla do golega. Bo obljubo držala?

Jasna Kuljaj je v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko od samega vznemirjenja obljubila, da se, če se pod masko leva skriva ženska, sleče do golega. "Res sem verjela, da je pod masko leva moški, a zgodil se mi je jezikovni lapsus in rekla sem, da, če je to moški, se slečem in to je povzročilo nekaj zmešnjave," je povedala Jasna. Bo svojo napoved tudi uresničila in kdaj lahko pričakujemo vroči striptiz lepe voditeljice.

"To sem izjavila v navalu televizijske strasti, kot sem že marsikaj drugega. Morda pa bi tole mojo obljubo, če ji sploh lahko tako rečemo izpolnila kar na ohceti Saške in Mihija, če bi bila seveda družba prava in v manjšem krogu. A pozor, to bi lahko povzročilo vsesplošno slačenje in veseljačenje, morda bi to not potegnilo celo nevesto, saj bi se znalo zgoditi, da bi na to moje dejanje prva odgovorila ravno ona. Veste, tudi Saška se zna v pravi družni precej sprostiti, kot tudi sicer cela naša ekipa iz oddaje Kdo si ti. V vseh se skriva nekaj tiste party animala. Znalo bi se celo zgoditi, da bi potem, ko bi zanetila ogenj, jaz prva pobrala svoje obleke in izginila domov.  To je moj stil, da zanetim ogenj oziroma podražim in izginem," je povedala televizijka. Na golo kožo bomo tako morali počakati do poroke Saše Lendero in Miha Hercoga, ki sta se po dvajsetih letih zveze že drugič zaročila. 

Sicer pa je Jasna nekaj gole kože pokazala že pred leti, ko se je slekla za rubriko revije Playboy, Sanjsko dekle, v kateri so krpice odvrgle številne znane Slovenke. 

Komentarjev 2
  • kugla 15:58 03.april 2021.

    če je pod masko moški se bo slekla,kaj ti ni jasno žurnalček pa kakšno reklamo daj vmes

  • Avatar Lion007
    Lion007 09:14 03.april 2021.

    Tud prodaja se lahko. Playboy ipd so glih za take.

Sorodne novice