Magazin > VIP
18773 ogledov

Božiček prinesel novico o še enem sadu ljubezni našega šova!

ljubezen po domače POP TV
Prihaja nov dojenček, ki je sad resničnostnega šova Ljubezen po domače.

Da se včasih tudi iz resničnostnih šovov razvije kaj pozitivnega in prijetnega, potrjuje zveza med Damjanom Šalamunom in Barbaro Pastirk, ki sta se spoznala v šovu Ljubezen po domače, se zaljubila, ustvarila družino in še vedno uspešno jadrata na skupni življenjski poti. Konec avgusta leta 2020 sta povila prvorojenko, ki sta jo poimenovala Ajda Zarja, sedaj pa njena.si poroča, da bo njuna prvorojenka postala starejša sestra, saj bo Barbara kmalu že na polovici druge nosečnosti. 

"Počutim se odlično, uživam v nosečnosti. Domači so zelo veseli, pa tudi Ajda komaj čaka, da dobimo dojenčka. Pravi, da ga bo marsikaj naučila, kar sploh ne dvomim," je Barbara povedala za omenjeni portal. Tudi pri njima je rojstvo vplivalo na to, da sta morala svoj urnik malce prilagoditi ter zaživeti tisto pravo družinsko življenje. "Po rojstvu se je življenje spremenilo za ata in mama, malo več je obveznosti, prilagajanja, a je družinsko življenje prijetno," je za Žurnal24 februarja letos razkril Damjan. Najbolj ju je presenetilo to, da čas po rojstvu kar nekako hitreje mineva, saj se še v živo spominjata dne, ko je Barbara rodila, zdaj pa je njuna Ajda že prava mala zvedava deklica, ki radovedno pogleduje in sprašuje po vsem neznanem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice