Magazin > VIP
11166 ogledov

Čustven zapis Shannen Doherty povzročil skrb

Shannen Doherty Profimedia
Novi zapleti ...

Pri bolni zvezdnici serije Beverly Hills 90210, Shannen Doherty, se slabe novice kar vrstijo ... Marca je razkrila, da jo je na cedilu pustil sindikat, aprila, da se ločuje, junija pa, da je rak napredoval. Na družbenem omrežju je takrat povedala, da so opravili slikanje glave in odkrili metastaze (rakave celice) na možganih. September pa je končno postregel z malce lepšimi novicami, igralec Brian Austin Green, znan predvsem iz serije Beverly Hills 90210, je razkril, da se njegova njegova nekdanja soigralka Shanne Doherty, ki se bori z rakom, počuti dobro.

To je pokazala tudi na nedavni prireditvi Comic Con, ki je potekala na Floridi. Igralka se je z ostalimi zvezdami prej omenjene serije udeležila okrogle mize, kjer je med drugim razkrila, kaj je bila prva stvar, ki si jo je privoščila z denarjem, ki ga je zaslužila s serijo. Več o tem TUKAJ.

Sedaj pa je objavila zapis, zaradi katerega je njene oboževalce ponovno zaskrbelo. "Danes je bil težek dan. Iz očitnih in ne tako očitnih razlogov. Toda vsak dan se poberem in upam, da mi gre bolje. Da gre ljudem bolje. Da tisto, kar je očitno, ni tako zapleteno. Medtem ko sebi pošiljam ljubezen in mir, pošiljam ljubezen tudi vsakemu izmed vas. Tudi tisti, ki so mi grozili v zadnjem tednu. Naj bo Bog v vaših srcih," je zapisala na Instagramu. Le kdo bi grozil tako hudo bolni igralki? 

Shanne Doherty  Več na: https://www.zurnal24.si/magazin/vip/bolna-shannen-doherty-se-je-pokazala-v-javnosti-412144 - www.zurnal24.si | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice