Magazin > VIP
12649 ogledov

Bolna Shannen Doherty se je pokazala v javnosti

shannen doherty YouTube
Udeležila se je prireditve Comic Con.

Že pred nekaj dnevi je igralec Brian Austin Green, znan predvsem iz serije Beverly Hills 90210, razkril, da se njegova njegova nekdanja soigralka Shanne Doherty, ki se bori z rakom, počuti dobro.

To je pokazala tudi na nedavni prireditvi Comic Con, ki je potekala na Floridi. Igralka se je z ostalimi zvezdami prej omenjene serije udeležila okrogle mize, kjer je med drugim razkrila, kaj je bila prva stvar, ki si jo je privoščila z denarjem, ki ga je zaslužila s serijo. "Odplačala sem del očetovih stroškov zdravljenja," je dejala in dodala, da je družina večino časa živela od riža in fižola, zato je bila vesela, da je lahko očetu prihranila paniko, ki ga je zgrabila vsakič, ko je zaradi dolgov prejel telefonski klic.

Kako je, ko moraš sam plačati stroške zdravljenja, je igralka občutila na lastni koži. Sredi bitke za življenje je namreč ostala brez zdravstvenega zavarovanja, ker je v zadnjem letu zaslužila premalo denarja. Na cedilu jo je pustil sindikat igralskega ceha SAG-AFTRA. 

Zvezdnica je bila sicer na okrogli mizi dobre volje in zelo vesela podpore, ki so ji jo izrekli prisotni. "Hvala vsem. Saj veste, da rada jokam in zdi se, da to tudi ves čas počnem," je povedala in razkrila, s čim se trenutno ukvarja: "Vsak dan se borim za svoje življenje. Mislim, da mi gre dobro. Moj drugi poklic je, da se zaročim, poročim in ločim. Tudi to mi gre," se je pošalila 52-letnica, ki se je letos ločila. Igralka bo sicer 13. novembra začela objavljati podkast, ki bo govoril o njenem življenju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.