Magazin > VIP
5132 ogledov

Shannen Doherty vložila ločitvene dokumente, krivi agentko

shannen doherty Profimedia
Shannen Doherty se po 11 letih zakona ločuje.

Shannen Doherty in fotograf Kurt Iswarienko se po 11 letih ločujeta. Igralka, ki se bori z rakom v 4. stadiju, je ločitvene dokumente vložila včeraj. "Ločitev je bila zadnja stvar, ki bi si jo Shannen želela. Na žalost zanjo ni bilo druge poti," je povedala zvezdničina tiskovna predstavnica Leslie Sloane, ki je tudi namignila, da je bil Kurt ženi nezvest. Romantično naj bi se zapletel s svojo agentko. 

Par, ki se je poročil oktobra 2011 in ni imel predporočne pogodbe, se je prvič razšel že januarja. Doherty je zaprosila za preživnino. Preden je za slabo novico izvedel ves svet, je Shannen na družbenem omrežju zapisala: "Edini, ki si zaslužijo biti v vašem življenju, so tisti, ki z vami ravnajo ljubeče, prijazno in spoštljivo." 

Iswarienko in Doherty sta sicer veljala za srečen par. Fotograf je ženi stal ob strani, ko je leta 2015 prvič zbolela za rakom. "Blagoslovljena sem, da me toliko ljudi podpira, v prvi vrsti Kurt, ki me vsak dan ljubi še bolj. Brez njega si življenja ne predstavljam," je takrat zapisala.

Za Shannen, ki ima za seboj še dva propadla zakona, so težki tedni. Marca je s svetom delila še eno slabo novico.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.