Magazin > VIP
94270 ogledov

Danes princeso Kate čaka večja sprememba, le kako se bo z njo soočila?

kate middleton Profimedia
Za Williama in otroke se začenjajo obveznosti.

Za princeso Kate so težki meseci. Najprej je morala na abdominalno operacijo. Bolnišnico, kjer je okrevala 13 dni, je zapustila 29. januarja. Z dvora so takrat sporočili le, da se bo vojvodinja k svojim obveznostim vrnila po velikonočnih praznikih. Kot sedaj vemo, se to ne bo zgodilo. 22. marca je Kate namreč razkrila, da se bori z rakom. 

Družina se je le nekaj dni po objavi vesti umaknila na posestvo Amner Hall, kjer so preživeli praznike. Gre za kraj, kjer si je Kate lahko daleč stran od medijev odpočila od vsega stresa. Prostih dnevov pa je sedaj konec. Njeni trije otroci so se danes vrnili v šolo, William pa na delo. 

Za Kate današnji dan prinaša veliko spremembo. Okoli nje ne bo več otrok, s katerimi se je zamotila in je lahko svoje misli preusmerila stran od bolezni. Sedaj bo večji del dneva sama ... A Kate je borka, ki se zagotovo ne bo utapljala v samopomilovanju, ampak bo vse svoje moči usmerila v okrevanje. Kot je znano, so ji predpisali preventivno kemoterapijo. Pri tem ji bodo ob strani stali starši, ki pa jih ne skrbi le za Kate, ampak tudi za prihodnost, saj sta se znašla v velikih finančnih težavah. 

Carole Middleton je pri svoji najstarejši hčerki preživela velikonočne praznike. Kot poročajo tuji mediji, je skrbela predvsem za vnuke. Ali je s hčerko tudi danes, ni znano. 

 

Komentarjev 1
  • Ender3 15:59 15.april 2024.

    Bolj kot zdravja rabi medijski mir. Avtorji, pisuni bi to morali upoštevati..