Magazin > VIP
118578 ogledov

Princeso Kate doletela še ena slaba novica

kate middleton Profimedia
Družina Middleton preživlja težke čase.

Princesi Kate v boju proti raku ob strani stojita tudi starša Carole in Michael, ki pa v tem času bijeta še en boj. Tašča in tast bodočega kralja imata namreč hude finančne težave. 

Zakonca Middleton, ki svojim upnikom dolgujeta tri milijone evrov, sta morala lani prodati svoje podjetje Party Pieces, ki se je ukvarjalo s prodajo izdelkov za otroške zabave. Podjetje “Interpath Advisory”, ki je odgovorno za obravnavo postopka insolventnosti, je po poročanju britanskega časnika “Mirror” zdaj potrdilo, da se bo proces zavlekel, saj na voljo ni dovolj denarja, da bi lahko zadovoljili zakonske zahteve in zahteve upnikov. Doslej so prejeli okoli 60.000 evrov, stroški pa znašajo približno 300.000 evrov.

Michael in Carole, ki sta nekoč delala za British Airways, sta podjetje ustanovila leta 1987. Bilo je tako uspešno, da sta lahko svoje tri otroke, da bi jim zagotovila najboljšo izobrazbo, poslala na najbolj elitne britanske zasebne šole - na eni je Kate spoznala princa Williama. Težave so se začele leta 2020, ko je udaril covid-19.

Mediji so lani poročali, da Middletonovi davčnim organom dolgujejo skupaj 613.000 funtov, ta dolg pa je bilo treba poravnati, preden so na vrsto prišli drugi upniki. 

Javilo se je tudi podjetje Sultani Gas, ki je za podjetje Party Pieces leta dobavljalo helij za polnjenje balonov. Povedali so, da jih je najbolj prizadelo to, da so zaupali Carole kot tasti bodočega kralja, ona pa jih je izdala ... Več o tem in kupcu podjetja najdete na tej povezavi.

 

 

 

Komentarjev 3
  • hubertfast 07:42 16.april 2024.

    Ti "aristokrati" so vsi po vrsti potomci klavcev, morilcev, gusarjev, lopovov,...

  • Toma 11:33 08.april 2024.

    Bilo je lepo dokler je trajalo. Samo v pravljicah je pravljični konec ...in živela sta do konca svojih dni.

  • Ender3 11:31 08.april 2024.

    Ta avtor misli, da težke čase preživlja samo Kate. Halooo