Magazin > VIP
30437 ogledov

Drama: Naša pevka Gaja Prestor zaprta na Tajskem

Gaja Prestor Instagram
Tovrstnih zgodb iz tujine vse več …

Pevka in voditeljica Gaja Prestor je s prijatelji in fantom pred enim tednom za skoraj dva meseca odpotovala na Tajsko, kjer pa jo je po prvih dneh bivanja čakalo neprijetno presenečenje. Čeprav nima simptomov, je bila na testu covid pozitivna, zato so jo z rešilcem nemudoma odpeljali v karanteno na drugo stran otoka.

A karantena v Gajinem primeru sploh ni tako slaba. Dobila je svojo hišico z zasebno plažo, kjer bo preživljala naslednjih deset dni. Ker nima simptomov, pravi, da je situacija znosna, glede na to, da na Tajskem ostaja še dober mesec, pa ji tudi ni hudo za teh deset dni, ki jih bo preživela stran od fanta in prijateljev. "Sploh ni hudo. V resnici mi prav paše. Če si kje želim biti v karanteni, je to v hiški na plaži," je na Instagramu sporočila Gaja. 

Gaja Prestor | Avtor: Instagram Instagram

Podobno zgodbo trenutno na Kajmanskih otokih doživljata podjetnika, popotnika in spletna vplivneža Jasna in Miha Culiberg, le da je njuna situacija veliko bolj resna, saj jima je zmanjkovalo nujno potrebnih zdravil, doma pa ju čaka pet otrok. Več o tem TUKAJ

Gaja Prestor | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 15
  • kontrahan 17:53 18.januar 2022.

    Kar komentirate je čisto po naše. Če meni crkne krava, naj sosedu tri. Komentatorji si ne upate nikamor, samo do svoje kleti, pol pa take bolane pišete. Vas je strah kam odpotovati? Pa že vsaj 3x cepljeni?

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:46 18.januar 2022.

    Vsi, ki grejo sedaj po svetu se morajo zavedati rizika. In prav za nobenega od njih , ki pristane v tujini v karanteni, mi ni hudi, najmanj pa za podjetnika s petimi otroki. Vedela sta v kaj se spuščata. Ne ...prikaži več dolgo nazaj so šli s kombijem po Afriki. Bojda dobrodelno, so pa afričančkom svoje stare cunje potalali in to je to. Samo čakam kdaj bosta začela navačiti za pomoč veleposlaništva in dobre ljudi za denar. Ljudje ves svet bo še vedno tam kjer je bil tudi v kakšnih ugodnejših časih.

  • JJ66 16:08 18.januar 2022.

    To pa je svetovna drama, kdo pa sploh je ona, da o njej pišete, nimate kaj drugega pisat.

Sorodne novice