Magazin > VIP
23140 ogledov

Znana Slovenca obtičala na Kajmanskih otokih, ne moreta do otrok

Jasna Culiberg Instagram
V raju bosta lahko ujeta celo mesec dni …

Podjetnika, popotnika in spletna vplivneža Jasna Žaler Culiberg in Miha Culiberg sta si privoščila ljubezenski oddih na Jamajki, ki ga je Miha jasni podaril za 40. rojstni dan. Par si je na dvotedenskih počitnicah privoščil tudi skok na rajske Kajmanske otoke, kjer pa se je situacija zapletla, saj sta bila ob vstopu na testu pozitivna na korona virus. Za dva tedna sta tako obtičala v raju, iz katerega se bosta lahko vrnila šele 23. januarja, a le če bosta na testu negativna. V nasprotnem primeru bosta v karanteni preživela skoraj mesec dni. Na Insta gramu sta zaupala, da simptomov sicer nimata in da se počutita povsem zdrava. Del stroškov, letalske karte in namestitev, bo krila zavarovalnica, nanju pa bodo padli stroški najema avtomobilov, podaljšanje parkirnin, telekomunikacije, zdravil, hrane, kozmetike in lokalnih prevozov ter stroški zdravil, ki jih redno jemljeta zaradi osebnih zdravstvenih situacij in jima jih zmankuje. Miha namreč jemlje zdravila za redčenje krvi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 2many4granny (@2many4granny)

Par, ki ga doma čaka kar pet otrok, se že cel čas potovanja sooča z očitki, da potujta brez otrok, je sledilcem te dni odgovoril tudi na te očitke. 

"Boli ko pišete: 'kako egoistična sva', da potujeva brez otrok. Jih pustiva doma. Razmišljava. A odgovorit diplomatsko ali čisto odkrito? Nima smisla ovinkariti, olepševati svoje misli in prepričanja. Vsi, ki naju poznajo, vedo, da sva najpomembnejša midva, en drugemu. Brez naju ni otrok, brez naju jih nikoli ne bi bilo. In pustiti otroke v varnem zavetju, se posvetiti 1000% en drugemu, se ljubiti 3x na dan in klepetati, delati plane, revizije, narediti kaj norega, kot v mladosti, se spočiti, naspati, spoznavati nove zanimive in uspešne ljudi, je po najinem mnenju vredno več in najbolj dragoceno darilo tudi za otroke. V tempu ki ga imava, v skrbeh in odgovornostih vzgoje petih otrok, kreditov, petih firm, zaposlenih, je odklop in filanje baterij nujno, da se še najdeš, čutiš in ljubiš. In ohranjaš fizično in psihično zdravje. In najini otroci? En sam ponos. Redki so tako samostojno, pozitivno usmerjeni, samozavestni in ne komplicirani. Veste kaj mi je rekla 7 letna Mija ko sem pred odhodom cincala, če bi šla? “Mami, to je tvoje darilo od očija za rojstni dan, ki ga nisi mogla praznovat. Zaslužiš si ga. In mi imamo že plane z Uršo in nič nismo žalostni. Če ostaneš doma ne bomo šli smučat in pekli keksov in za novo leto nas boš poslala spat prej kot Urša. In vsi bomo v tvoji postelji lahko spali. In veš kaj mami? Jaz bom tudi kdaj šla sama z mojim možem, saj ne moreš vedno samo za nas skrbet, tudi za očija moraš, če ne si bo našel drugo ženo, kaj pa bomo pol? Padla sem na rit. In veste kaj, predvsem drage dame, me, ki bolj komplicirajo. Če imate rade otroke, se posvetite možem. Hvaležni vam bodo," je na Insta gramu odgovorila Jasna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 2many4granny (@2many4granny)

Komentarjev 14
Sorodne novice