Magazin > VIP
39660 ogledov

Dvojčici razkrivata: "Hefner naju je psihično uničil"

Karissa Shannon Profimedia
Kristina in Karissa Shannon o življenju s Hughom Hefnerjem.

Dvojčici Kristina in Karissa Shannon sta tri leta preživeli z ustanoviteljem Playboya Hughom Hefnerjem (1926–2017) in življenje z njim primerjali s peklom, ki ga še vedno ne moreta pozabiti. "Psihično naju je uničil,“ sta za Radar online pred predvajanjem dokumentarnega filma Secrets of Playboy povedali 32-letnici, ki tudi pravita, da sta od Hefa prejeli natančna navodila, kaj smeta in česa ne. "Po celi hiši so bile postavljene table z navodili, kaj lahko rečemo, delamo, jemo in pijemo. Z drugimi moškimi se nismo smele pogovarjati, ves čas pa smo se morale smehljati."

Dvojčici sta že takrat zboleli za depresijo. Kako se počutita, Hefnerja menda ni zanimalo. "Nihče ne ve, kaj sva prestajali in kako je, ko si pri 18. letih s 83-letnim moškim, ki ga moraš  s sestro dvojčico oralno zadovoljiti ... Tega ne moreš pozabiti,“ sta povedali in dodali: "Nisva vedeli, v kaj sva se spustili. Stvari, v katere naju je v spalnici prisilil, so nas naju uničile. Nikoli ne bova takšni kot nekoč."

Dokumentarni film o življenju v Hefnerjevi vili bodo objavili 24. januarja. 

Komentarjev 11
  • Avatar @narhist
    @narhist 20:12 15.december 2021.

    Ti dvojčici sta dokaz, da vsi vici o blondinkah pa le niso samo vici:)

  • Dejan Vehovec 19:11 15.december 2021.

    Točneje: $$$$$

  • James_Albertson 14:59 15.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦