Magazin > VIP
943 ogledov

Faith Hill: Njen mož se boji, da bi jo izgubil

Faith Hill and Tim McGraw Žurnal24 main
Je zaradi hude bolezni odpovedala koncert?

Prijatelji pevke Faith Hill, ki je poročena s pevcem Timom McGrawjem, se bojijo, da je zvezdnica hudo zbolela. Zdravniki so ji namreč svetovali, naj zaradi težav z grlom odpove koncert, kar je tudi storila.

Kot je vir sedaj povedal Radaronline, njene prijatelje skrbi, da je zbolela za rakom. Tudi McGraw se menda boji, da bi ženo izgubil. Tiskovni predstavnik Hillove je sicer povedal, da ni razloga za skrb in da mora Faith le malce bolj paziti na glasilke. Dr. Stuart Fischer pa pravi, da mora biti pevka previdna, saj rak v grlu najprej napade glasilke. "Če ni rak, pa lahko nastanejo polipi, pri kateri pa obstaja nevarnost, da počijo,“ še razlaga zdravnik.

Faith je morala sicer zaradi težav z vratom leta 2013 na kar dve operaciji. Takrat je drastično shujšala. Skoraj 180-centimetrov visoka pevka naj bi po pisanju Radarja v tistih časih tehtala le še 52 kilogramov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.