Magazin > VIP
8440 ogledov

Govorilo se je, da sta znana Slovenca par, sta s tem govorice potrdila?

Igor Mikić Osebni arhiv
Januarja je povedal, da uživata v družbi drug drugega, sedaj pa jo je postavil za zvezdo svojega novega videospota z naslovom Barbie in Ken.

Pevec in voditelj Igor Mikić (36) je bil kar dve sezoni tudi del športnega resničnostnega šova Exatlon Slovenija. V prvi sezoni je sodeloval kot tekmovalec, v drugi pa ob boku Juretu Koširju kot sovoditelj. In prav v drugi sezoni je leta 2022 spoznal tudi simpatično tekmovalko Anamarijo Kastelic (24), s katero naj bi bila danes menda par.  

"Ogromno časa preživim v fitnesu in vsi, ki me poznajo, vedo, da je moja najljubša vaja vrv za triceps. Čudovita blondinka je mimo prišla z dvema kitkama in rekel sem si 'to pa ja, ona mi je usojena'.  Šalo na stran. Anamarijo poznam iz oddaje Exatlon druga sezona v kateri je nastopila, jaz pa sem bil sovoditelj. Tam sva bila bolj uradna tukaj na Baliju pa sva se bolje spoznala in uživava v družbi drug drugega," je januarja za Žurnal24 razkril Mikič, ki se že tretje leto zapored pozimi rad odpravi na večmesečne delovne dopuste v tople kraje, da se izogne zimi v domovini. "Letos sem se odločil za Indonezijo, in sicer za otok Bali. Tukaj sem že dva meseca in svoj čas preživljam z raziskovanjem otoka, templjev, kulture, čudovitih plaž in slapov. Vzporedno tudi snemam nov videospot in fotografiram za svoje naročnike," je povedal. Ta teden pa je izšel videospot z naslovom Barbie in Ken, ki ga je snemal na Baliju. Glavno vlogo v njem igra prav Anamarija, ki ji Igor prepeva, kako mu je za druge "bejbe" vseeno. 

To pa ni prvič, da je Igor posvetil skladbo svoji simpatiji. Ko je pred leti prekinil zvezo z bivšim deletom, je o tem izdal skladbo in spot z naslovom Nisva za skupi.

Komentarjev 3
Sorodne novice