Magazin > VIP
4300 ogledov

Znani Slovenec opisal svoje sanjsko dekle, jo je sedaj ujel?

Igor Mikić instagram
To nam je razkril!

O Igorju Mikiču, ki smo ga lahko spremljali v resničnostnem šovu Exatlon, smo lani pisali, da je znova samski. Takrat nam je ob izidu nove pesmi z naslovom TNT skrivnostno zaupal: "Ta pesem mi ogromno pomeni, ker opisuje moja čustva." A navkljub temu da naj bi pesem razkrivala Igorjeva čustva, nam Igor ni želel razkriti, kateremu dekletu jo je posvetil. "Tista prava bo že vedela, da je pesem posvečena njej. V vsakem razmerju, pa naj bo to ljubezensko ali prijateljsko, se morata obe strani boriti in odnos gojiti. Če rože ne zalivaš, bo ovenela. Tako je tudi z odnosi. Mislim, da se bo ogromno ljudi poistovetilo s to pesmijo in upam, da jih bo poletni reggae ritem ponesel v dobro voljo."  

Pred kratkim je bil na dogodku opažen z njegovo definicijo sanjskega dekleta - s svetlolasko z vitko postavo, majhnim nosom in lepimi zobmi. Šlo je za Anjo Šlibar, finalistko Miss Zemlje Slovenije 2023, ki se je z njim podružila na dogodku.

Igor Mikić | Avtor: instagram instagram

Mikiča smo poklicali in ga vprašali, ali je Anja njegovo novo dekle, tako nam je odgovoril: “Glede deklet sem zelo skrivnosten, to pa ni moje dekle, temveč samo prijateljica.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • vladelija 13:39 16.julij 2023.

    Kdo je ta? Ta lah sam kero naiuno mlado smota. Normalno svojh let nikol

  • Ender3 13:39 16.julij 2023.

    Katera budala lahko osvoji I.M..

Sorodne novice