Magazin > VIP
20 ogledov

Halle Berry dosegla nemogoče

Gabriel Aubry FameFlynet
Igralki Halle Berry je uspelo pomiriti svojega bivšega fanta, Gabriela Aubryja, in ga prepričati, da je ovrgel prepoved približevanja, ki jo je zahteval za Olivierja Martineza.

Potem ko je Olivier Martinez brutalno pretepel Gabriela Aubryja in je ta zaradi poškodb pristal v bolnišnici, je Gabriel na sodišču zahteval stalno prepoved približevanja. Zdaj pa si je zahvaljujoč Halle premislil in prepoved ovrgel, poroča ameriški spletni portal RadarOnline.com. "Gabe je utrpel hude poškodbe, a po pogovoru s Halle je pristal na to, da ovrže prepoved približevanja. Tudi on si želi, da bi lahko mirno obiskoval svojo hčerko Nahlo, brez nepotrebne drame," je pojasnil neimenovani vir.

Kot kaže je trojica zdaj pomirjena, Halle in Olivier pa sta v znak premirja pristala na to, da bosta Gabrielu plačala vse stroške zdravniških pregledov in sodne stroške. Upamo, da bo pri tem tudi ostalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.