Magazin > VIP
5982 ogledov

Harry in William se nista poslovila v dobrih odnosih

princa Harry in William Profimedia
Menda sta vesela, da je vsega konec.

Harry in Meghan sta monarhijo zapustila, ker "želita biti srečna“, je vir povedal People. A njuna odločitev je s sabo prinesla številne težave, poslabšal pa naj bi se tudi odnos med Harryjem in Williamom, ki je bil že pred to odločitvijo precej napet.

"Nista se poslovila v dobrih odnosih, nikakor ne, a oba sta si oddahnila, da je vsega konec,“ je še dodal vir. 

Harryjev odnos do starejšega brata, s katerim sta si bila vseskozi zelo blizu, se je poslabšal, ko je zaročil Meghan. William naj bi bratu takrat rekel, da se mu preveč mudi, a Harry ga ni poslušal. Maja 2018 je Meghan čakal pred oltarjem, kar je še dodatno zrahljalo bratsko ljubezen.

Čeprav sta razkol zanikala, je Harry lani priznal, da sta se njuni poti razšli. To je bilo jasno že zelo kmalu po poroki, ko sta Harry in Meghan razglasila, da želita svojo pisarno in da se bosta ukvarjala le s stvarmi, ki so njima pri srcu. William in Kate družinsko dobrodelno fundacijo tako že nekaj časa vodita sama.

"Morda nista vsega dobro premislila, a Harry in Meghan si želita biti srečna. Kdo bi jima lahko zameril?“ je še povedal vir in dodal, da si je Harry za vse čase zaprl vrata dvora.

Harry in Meghan trenutno živita v Vancouvru, Meghan pa naj bi že iskala agenta, poročajo nekateri mediji.

Že poznate vragolije na novem kanalu Joonglaa?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.