Magazin > VIP
15080 ogledov

Harryjeva knjiga: Postavila je žalosten rekord

spare Profimedia
Največkrat odvržena knjiga poletja.

Princ Harry je januarja izdal svoje spomine Spare (Rezerva). Že prvi dan je prodal 1,4 milijona izvodov, kar mu je na obraz zagotovo narisalo nasmešek. Ta pa bo sedaj verjetno izginil, saj The Sun piše, da je Spare največkrat odvržena knjiga poletja. "Pustili so jo v sobah, v smetnjakih in ob bazeni v letoviščih. Osebje je turistični agenciji On The Beach, ki uporablja letovišča v Španiji, Grčiji in Turčiji, vrnilo 100 izvodov. Glede na to, da so se šolske počitnice šele dobro začele, se podjetje pripravlja na še več Harryjevih knjig," so zapisali. "Česa takega še nismo doživeli. Pisarne za izgubljene predmete v naših najbolj priljubljenih letoviščih so polne izvodov Spare. Sprva se nam je to zdelo smešno, sedaj pa so naše police polne, zato prosimo hotele, naj nam jih nehajo pošiljati, saj se jih sicer ne bomo nikoli znebili," je povedala Zoe Harris, predstavnica On the Beach, in najavila, da bodo vse izvode podarili.

V knjigi smo med drugim izvedeli, kdo je Harryju vzel nedolžnost, in da je vojvoda ženo Meghan po sporu s Kate našel na tleh.

Komentarjev 5
  • Avatar Zoran
    StarMačk 11:06 22.julij 2023.

    Ko knjigo enkrat proda verjetno ne gre potem raziskovat kaj se z njo dogaja!? Njemu je najbolj važno, ob toliko prodanih knjigah, koliko to nanese xx dolarjev in ma narjen, ha, ha... Pozabljene, predvsem pa zavržene knjige pa bistveno več ...prikaži več povedo o kupcih le teh, kot pa o piscu samem!

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:31 22.julij 2023.

    Reciklirat je treba