Magazin > VIP
38560 ogledov

To je voznica bagra, ki je Harryju vzela nedolžnost

princ harry Profimedia
Pravi, da bi ostala tiho, če Harry tega ne bi omenil v svoji knjigi.

Če tega dogodka ne bi omenil v svoji knjigi spominov z naslovom Spare (Rezerva op. a.), zgodba sploh ne bi privrela na plano. Tako pa se je ob opisu tega, kako je nedolžnost pri 16-ih izgubil z nekaj let starejšo znanko, oglasila danes 40-letna Sasha Walpole, ki je princu Harryju leta 2001 vzela nedolžnost za pubom The Vine Tree.

Po Sashinih besedah, ki je danes voznica bagra in mama dveh otrok, se je slavni dogodek zgodil, ko je bilo princu 17 let, njej pa 19. V lokalnem pubu je praznovala 19. rojstni dan in povabila tudi Harryja, s katerim sta bila v tistem času kolega. Pravi, da nanj ni gledala kot na princa, pač pa je bil zanjo prijatelj Harry.

Prvi korak naj bi naredil prav on, ko jo je ob koncu praznovanja povabil na cigareto. Za pubom sta se začela divje poljubljati in Sasha pravi, da je Harry takrat deloval zelo izkušeno, zato se ji niti sanjalo ni, da je še devičnik. Ker jima je bil za petami njun varnostnik, je bilo vsega zelo hitro konec. Razkrila je še, da sta bila precej pijana in da je šlo le za trenutek strasti med prijateljema, ki se ne bi zgodil, če bi bila trezna, še poročajo britanski mediji. 

Komentarjev 2
  • Ender3 15:40 07.februar 2023.

    Dobro, naslednja bo zagotova bageristka. Ima očitno močan oprijem .!

  • Pierre 13:53 07.februar 2023.

    Brzak ali "Wham bam thank you mam''???