Magazin > VIP
4916 ogledov

William in Harry: To bo zadnji žebelj v krsti njunega odnosa

william, harry Profimedia
Harryjeva biografija, Rezerva, bo izšla 10. januarja.

Če bi morali v času družbenih omrežij z eno frazo opisati odnos med najslavnejšima britanskima bratoma, Williamom in Harryjem, bi verjetno uporabili "zapleteno je". In njun odnos bo od 10. januarja verjetno še bolj skrhan. Takrat namreč izide Harryjeva biografija, zaradi katere se dvorjanom menda že več mesecev tresejo hlače. Na kakšne izjave se morajo pripraviti, so videli v Netflixovi seriji, v kateri je Harry med drugim dejal, da je brat kričal nanj, ko sta z Meghan izstopila iz "Firme", in da je William prelomil obljubo in proti njima naščuval medije. "Na splošno verjamem, da bo za kraljevo družino huje, kot si predstavljamo," je The Sun povedal vir in dodal, da bo Harry razkril popolnoma vse. "Charles jo bo odnesel bolje, kot sem pričakoval, do Williama pa je bil Harry zelo kritičen. Tudi Kate jih bo skupila."

Harry bo med drugim razkril podrobnosti prepira, ki je izbruhnil med njim in bratom po njegovem odhodu z dvora. "Ne predstavljam si, da se lahko še kdaj pobotata," je dejal vir. Harry je v knjigi predstavljen kot oseba, ki je zaradi mamine smrti utrpela veliko travmo. "Potem je prišla Meghan in videl je vzporednice z Dianino dramo."

Svojo biografijo sicer namerava izdati tudi Meghan ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.