Magazin > VIP
21701 ogledov

Harry pometel z lažjo o zaročnem prstanu, ki ga je Will dal Kate

princ William, kate middleton, zaroka Profimedia
Ta čudovita zgodba žal ni resnična.

Princ William je svoji Kate ob zaroki poklonil prstan svoje matere, na katerem se sveti ogromen safir, ki je obdan z diamanti. Revija Marie Claire je pisala, da je oblikovalca prstana navdihnila broška, ki jo je kraljica Viktoria nosila na poročni dan pred več kot 100 leti. Prstan naj bi po materini smrti prejel Harry, William pa se je razveselil Dianine ure znamke Cartier, darila njenega očeta Johna Spencerja za njen 21. rojstni dan.

Zgodba o prstanu se je v javnosti spet razširila leta 2017, ko je izšel dokumentarni film The Diana Story, v katerem je njen nekdanji butler Paul Burrell povedal ganljivo zgodbo o tem, kako je Harry prstan odstopil bratu. "Harry mu je rekel: 'A ne bi bilo primerno, da (Kate, op. avt.) dobi mamin prstan? Nekega dne bo prstan tako pristal na prestolu," je povedal Burrell in dodal: "Harry se je odrekel svojemu dragocenemu zakladu, edino mamino stvar, ki jo je obdržal, je dal bratu."

Čista neumnost, je v knjigi Spare zapisal Harry. "Willu nisem dal tega prstana, ker ni bil moj. Imel ga je že. Zanj je prosil po mamini smrti in z veseljem sem mu ga prepustil," je razložil Harry. 

Komentarjev 2
  • Toma 17:05 28.januar 2023.

    Boste napisali še koliko krat na teden se userje?

  • Ender3 14:10 28.januar 2023.

    Spet ti, ne bodi jih treba..Katastrofa !