Magazin > VIP
6469 ogledov

Hude obtožbe: William Harryja med prepirom zbil na tla in ga poškodoval

princ william, princ harry Profimedia
Mediji poročajo, da Harry v svoji biografiji, ki bo izšla čez nekaj dni, piše, da ga je brat fizično napadel.

Biografija princa Harryja bo izšla 10. januarja, ljubitelji monarhije pa zanjo zagotovo ne bodo stali v vrsti. Harry se je namreč z vsemi topovi lotil "Firme" in tudi članov kraljeve družine. Kot smo poročali, viri pravijo, da bo huje, kot si dvor predstavlja. Harry se je namreč spravil celo nad svakinjo Kate, s katero se je vedno zelo dobro razumel. 

Mediji poročajo o eksplozivnem poglavju, v katerem Harry trdi, da ga je brat med prepirom zaradi Meghan zbil na tla. Incident se je zgodil leta 2019 v Willovem domu, Harry pa naj bi pri tem utrpel "vidno poškodbo na hrbtu".

Will naj bi brata povabil na pogovor o njunem odnosu in težavami z mediji. Harry piše, da je bil Will že jezen, ko je prišel, in da je prepir izbruhnil po tem, ko je začel prestolonaslednik kritizirati Meghan, ki jo je označil za težavno in nesramno. Harry trdi, da ga je brat zgrabil za ovratnik, strgal njegovo verižico, nato pa ga zbil na tla. Padel je na pasjo posodo, ki se je razbila, koščki počene posode pa so ga ranili po hrbtu.

The Guardian, ki trdi, da so prejeli kopijo knjige, piše, da je v Harryjevi biografiji še veliko "neverjetnih incidentov".

 

Komentarjev 3
  • leonardo 16:34 09.januar 2023.

    Ta že ne ve kaj bi napisal, da bi bolj škodil Viliju zaradi ljubosumja. Braje so se vedno ravsali in se še bodo. Na dolgi rok pa bo nasrkal rdečeglavec.

  • Dejan Vehovec 22:01 05.januar 2023.

    Sej niso dost boljš od tukajšnjih Brajdićev in Hudorovcev. Taka brata jaz že neb hotu met za soseda.

  • Toma 19:15 05.januar 2023.

    Veliki brat vedno z aga! Pa bi šel na Haca-buha tečaj!