Magazin > VIP
101738 ogledov

Princ Harry razkril bratovo veliko poročno laž

princ william, kate middleton, poroka Profimedia
Težave med njima očitno trajajo že mnogo let ...

Jutri je Harryjev veliki dan. Izšli bodo njegovi spomini, ki jih bo verjetno moral prebrati tudi njegov brat William. Če gre verjeti virom, jih bo kralj Karel odnesel mnogo bolje od prestolonaslednika. O velikem prepiru med bratoma, ki se je končal s Harryjevo poškodbo na hrbtu, smo že pisali. 

V biografiji pa naj bi Harry po pisanju Mirrorja razkril tudi Williamovo poročno laž, v katero so ga povlekli. Vojvoda Sussexa celo trdi, da so ga "prisilili v to laž".

Dvor je svetu prodal zgodbo, da je bil Harry Williamova poročna priča. Z bratom se je celo pripeljal do cerkve in ga pospremil do oltarja. Vse samo šov, da bi pred mediji zaščitili Willova tesna prijatelja Jamesa Meada in Thomasa Van Straubenzeeja. "Willy ni želel, da bi na njegovi poroki kot priča imel govor," je povedal Harry, ki je bil na bratovi poroki le "moderator", ki je moral Jamesa in Thomasa pred njunima govoroma o mladem poročnem paru predstaviti svatom.

Če smo doslej verjeli, da je razkol med bratoma nastal zaradi prihoda Meghan Markle, se sedaj postavlja vprašanje, kako dolgo je med njima že tako napeto. Da se Meghan in Harry z Willom in Kate ne razumeta, je postala jasno, ko sta se umaknila iz skupne dobrodelne fundacije. Očitno pa se je kriza začela že kar nekaj let pred prinčevo zaroko z Američanko.

Harryjeva biografija bo izšla jutri, njegov intervju z Andersenom Cooperjem, ki ga je posnel tik pred izidom, pa si lahko danes ogledate na POP TV, in sicer ob 21.45.

Komentarjev 10
  • Pierre 17:29 15.januar 2023.

    A bi nehal nas utrujat s temi Windsorji??? Hvala!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:06 09.januar 2023.

    Po moje je tele mali rdečko bolj iskren kot bodoči kralj in njegova ženka.

  • kapibara 17:43 09.januar 2023.

    Ma kakšpen le aaaaaaaabedak gre pisat osebne intine zavdec+ve..>? Samo to ti zblojenec, ki je oženil eno ta obščesano, za katero sem kuj na začezku deja, da je prinesla samo en kažin v družino ! Je pa filsmak putana. in ...prikaži več zasebno.. mulac prvič namirisao luliko..