Magazin > VIP
17820 ogledov

Harry razkril podrobnosti: Po sporu s Kate na tleh našel jokajočo ženo

meghan markle, kate middleton Profimedia
Kate je bila tista, ki se je opravičila, pravi Harry.

Tik pred poroko princa Harryja z ameriško igralko Meghan Markle je odjeknila novica, da je na dvoru prišlo do velikega prepira med Kate in Meghan, in sicer zaradi oblek za družice. Kate naj bi v solzah odvihrala iz sobe. Meghan je v intervjuju z Oprah povedala, da je bila ona tista, ki je po sporu jokala in ne Kate. To je potrdil tudi Harry.

Princ pravi, da sta si dekleti izmenjali več sporočil, ki so se vrtela okoli prevelike obleke za princeso Charlotte.

Meghan je imela takrat druge težave, saj se je ukvarjala tudi z dramo, ki se je v tistem času odvijala okoli njenega očeta Thomasa. Spomnimo. Thomas Markle se je nastavljal paparacem, ki so ga za fotografije mastno plačali. Po škandalu je odpovedal svoj prihod v Veliko Britanijo.

"Meg je vprašala Kate, ali se zaveda, kaj se trenutno dogaja. Z njenim očetom. Kate ji je odgovorila, da se, ampak obleke ... 'Poroka je čez štiri dni!'" piše v Harryjevi knjigi Spare (Rezerva, op. avt.), ki bo izšla danes. Meghan je svakinji odgovorila šele naslednji dan. "Naslednje jutro ji je poslala sporočilo, da je naš krojač pripravljen. Kratek čas pozneje sem se vrnil in na tleh našel Meghan. Jokala je," še trdi Harry, ki je v knjigi poudaril, da Kate ni imela slabih namenov. "Zgrožen sem bil, ko sem Meghan zagledal v takem stanju, nisem pa si mislil, da je to neka velika katastrofa. Kate se je s šopkom in sporočilom, da ji je žal, oglasila naslednji dan," še piše vojvoda Sussexa.

 

Komentarjev 2
  • Toma 13:01 10.januar 2023.

    Jokica, ki še jokat ne zna!

  • leonardo 08:24 10.januar 2023.

    Harry je pozabil, da ima igralko za ženo. Sicer res ni kaj prida ampak za prepričati moža verjetno kar dobra.