Magazin > VIP
8583 ogledov

Hrvaški modni kritik popljuval Pahorja in Slovence

slovenija 17.10.12, Borut Pahor, kandidat za predsednika drzave, predsedniske vo Anže Petkovšek
Pravi, da tudi Melania Trump ne bi bila tako imenitna, če ne bi imela denarja in časa za neskončno listanje modnih revij.

Na sestanek SEECP (Proces sodelovanja v jugovzhodni Evropi) v Dubrovniku je slovenski predsednik Borut Pahor prišel v kavbojkah, srajci in supergah allstar. Kot piše Fashion Guru hrvaškega pportala Tportal.hr: "Pahor je prišel v zelo sproščeni različici, kar seveda ni bilo všeč našemu Fashion Guruju."

Svojo kritiko je sicer neimenovani modni kritik, ki piše pod psevdonimom Fashion Guru, začel: "Okej, bodimo realni. Slovenci se nikoli niso znali oblačiti in to, da jih zdaj rešuje Melania, je zgolj sreča, ker se tudi ona ne bi tako oblačila, če ne bi imela toliko denarja in časa za listanje Voguea."

Pravi, da niti prva dama ZDA niti prvi moški Slovenije ne vesta, kaj pomeni 'casual' videz. "Imam občutek, da če si v Sloveniji model, da lahko brez težav postaneš prva dama ali predsednik. Za zdaj vemo za samo tri slovenske modele – Melania, Pahor in Bernarda Marovt."

"Glede na to, da rad pokaže svoje telo, smo bili zdaj prikrajšani pogleda na njegovo kmečko tetovažo pod srajco, na kateri nosi ogromen grb slovenske zastave," je zapisal Fashion Guru in pokazal, da je 'nasedel' Pahorju in ni verjel, da je tetovaža delfinčka prava. Očitno niti pomislil ni, da bi lahko bila le nalepka.

"Še sreča, da imajo Janezi koga za zgleda. S tem mislim na Melanio, seveda …" svojo kolumno zaključi Fashion Guru.

Komentarjev 10
  • Ludvik Miholic 19:23 22.julij 2017.

    kaj pa isce v ustaski drzavi

  • bumbar 16:01 22.julij 2017.

    Hrček GURU vprašaj svojo babnico kašen CASUAL videz ima slovenski kurac.

  • wolf.ata 15:55 22.julij 2017.

    dragi sosedje hrčki-dudeki,marš v p.m.,vi ste bolan narod,ki je nastal z križanjem hinavca,ljubosumneža in egoista,ostalih dodatkov ne znam opisati,vi sosedje mislite,da ste edini na svetu ali kaj