Magazin > VIP
5925 ogledov

Irina Shayk se je zaradi Toma Bradyja odpovedala prijateljem

irina shayk Profimedia
Rusinja sprejela drastične ukrepe.

Že nekaj časa se govori, da sta ruska manekenka Irina Shayk in zvezdnik ameriškega nogometa Tom Brady par. Po tem, ko so ju paparaci ujeli v avtomobilu, verjetno nihče ne dvomi več v resničnost teh govoric ... Posnetke si lahko ogledate TUKAJ.

Zveza je resna, poroča Page Six. Irina se je zato odločila za drastične ukrepe. Po pisanju omenjenega medija je z nekaterimi (preveč zgovornimi) prijatelji prekinila stike, saj se boji, da bi nenavadne govorice lahko prestrašile njenega novega izbranca, ki ni vajen tega, da ga vlačijo po zobeh. "Irina si želi, da bi zveza uspela. Brady je njen cilj. Je tipičen prijazen ameriški moški," je še dejal vir.

Par se je spoznal maja na poroki milijarderja Joeja Nahmada na Sardiniji. Govori se, da se Tom Irine ni mogel znebiti, saj mu je sledila na vsakem koraku. Izmenjala sta si telefonski številki in se dober mesec spoznavala na daljavo, šele nato pa sklenila, da skupaj preživita prosti čas. 

Medtem ko Tomova bivša žena, manekenka Gisele Bündchen, novi zvezi z Rusinjo ne nasprotuje, je srce Bradleyja Copperja, s katerim ima Irina hčerko, strto. Vir je dejal, da Brad v Tomu vidi nekoga, ki bi lepotici lahko za vedno ukradel srce ... Kot je znano, sta Bradley in Irina ljubezni v zadnjih letih dala več možnosti, a jima iskrice žal ni uspelo več prižgati.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.