Magazin > VIP
74062 ogledov

Ivana Trump: Tudi njen 23 let mlajši soprog tragično preminil

Rossano Rubicondi
1/3
Profimedia
Umrl je devet mesecev pred njo.

Ivana Trump je 14. julija tragično preminila po padcu po stopnicah. Dočakala je 73 let. Oktobra 2021 se je morala nekdanja žena predsednika Trumpa posloviti od svojega četrtega moža, ki je umrl v 50. letu starosti.

Vsi njeni soprogi

Ivana je prvič pred oltar stopila leta 1971 z Avstrijcem Alfredom Winklmayrjem, a ne iz ljubezni. Poročila sta se, da je na Češkoslovaškem rojena Ivana dobila avstrijski potni list in se je lahko izselila iz domovine. Z Alfredom sta bila le prijatelja. Dve leti pozneje sta se ločila in Ivana se je preselila v ZDA, kjer se je romantično zapletla s poetom in scenaristom Georgom Staidlom, ki pa je leta 1973 umrl v prometni nesreči. 

Leta 1977 je večno zvestobo obljubila Donaldu Trumpu. Poročena sta bila do leta 1992, v zakonu so se jima rodili trije otroci - Donald Jr., Ivanka in Eric. Tri leta po ločitvi se je Ivana spet poročila, in sicer z Riccardom Mazzucchellijem, a zakon je trajal le dve leti. 

Leta 2008, po šestih letih zveze, pa je usodni "da" dahnila še četrtič, ko se je poročila z igralcem Rossanom Rubicondijem, Italijanom, ki se je leta 1972 rodil v Rimu. Razšla sta se leta 2009, a ostala prijatelja. Do leta 2019 sta ljubezni še večkrat dala novo priložnost, a jima ni uspelo. Kriva je bila razdalja, saj je Ivana živela v ZDA, njen 23 let mlajši soprog pa je največ časa preživljal v Italiji. 

Leta 2021 pa je udarila kruta usoda. Rossano je oktobra preminil. Zanj je bil usoden melanom, s katerim se je boril eno leto. "Strta sem," je takrat povedala za revijo People. 

 

Komentarjev 1
  • Avatar Evie_Savage
    Evie_Savage 09:52 23.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od dooma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel ...................... >>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com