Magazin > VIP
1690 ogledov

Justinu Bieberju zaradi tega komentarja prekipelo

justin bieber
Dovolj ima komentarjev, v katerih napadajo njegovo ženo Hailey Baldwin.

"Nisi zaljubljen v Hailey! Z njo si se poročil le zato, da da bi nazaj dobil Seleno Gomez plus Hailey zaradi slave spi z moškimi kot je Shawn Mendes in je rasistka," se je glasil komentar na Instagramu, ki je Justinu Biberju "dvignil pokrov". 

justin bieber Magazin Justin Bieber: Molite zame

Čeprav se na tovrstne komentarje ponavadi ne odzove, tokrat ni ostal tiho. "Da imaš profil, ki je posvečen temu, da pljuvaš čez mojo ženo in mene, je nezrelo in vsekakor absurdno, zakaj bi celo svoje življenje posvetil zakonu z nekom, zato da bi nazaj dobil bivšo. Vsak, ki temu verjame, je zlobnega duha ali pa star 10 let ali manj, ker oseba, ki logično razmišlja, ne bo govorila ali razmišljala v tej smeri. Naj te bo resnično sram," je Justin zapisal nesramnežu in med drugim omenil tudi Seleno: "Vsekakor sem ljubil in ljubim Seleno, v mojem srcu bo vedno imela mesto, vendar sem do ušes zaljubljen v mojo ženo, ki je vsekakor najboljša stvar, ki se mi je kadarkoli zgodila. Pika. V to sicer ne želim vlagati energije, a naj bo to odgovor vsem nezrelim in bolanim ljudem, ki Hailey pošiljajo boleča sporočila, v stilu 'vedno se vrne k Seleni' in 'Selena je zanj boljša'. O mojem življenju in tem, kaj je dobro zame, nimate pojma."

justin bieber, hailey baldwin Magazin Žena Justina Bieberja: "Borim se, boli me ...“

Vsem, ki se z njegovo izbiro ne strinjajo, pa sporoča: "Hailey je moja nevesta, če vam to ni všeč ali tega ne podpirate, pomeni, da ne podpirate mene in če me ne podpirate, niste ne fan, ne dobra oseba. Če bi bili dobro vzgojeni, bi vam vaši starši povedali, da kadar nimaš ničesar lepega za povedati, raje ne reči nič."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice