Magazin > VIP
13831 ogledov

Kaj se dogaja z Melanio in z njenim zakonom z Donaldom Trumpom?

melania trump Profimedia
"Točno je vedela, s kom se je poročila," pravi ženska, ki je delala za Melanio Trump in ki razkriva šokantne podrobnosti o slavnih zakoncih. To naj bi se dogajalo za zaprtimi vrati.

Melanio Trump le redko vidimo v javnosti, odkar je njen mož Donald Trump napovedal, da bo kandidiral na predsedniških volitvah, leta 2024 in odkar so proti njemu vložene številne obtožnice. Na zadnje se je pojavila na zabavi za noč čarovnic na posestvu na Floridi. To je bilo prvič po sedmih mesecih, da se je v javnosti pojavila skupaj s soprogom. Ali svojega moža res podpira in kaj se dogaja z njunim zakonom, ki traja že od leta 2005?

Kaj se pravzaprav dogaja z Melanio Trump, je razkrila njena nekdanja asistentka Stephanie Grisham. Čeprav se Melania z Donaldom ne pojavlja na sodnih obravnavah, mu ta po navedbah virov stoji ob strani. "Nobena prevara, goljufija, laž, kraja, karkoli, ne bo tega spremenilo. Bila je tam zanj in bo, ker je ista kot on. To je popolnoma 'transakcijska' poroka za oba. Natančno je vedela, s kom se je poročila in ga opozorila, da bo razkrila vse njegove skrivnosti, če bo kandidiral za predsednika," je dodal Grisham. "Točno je vedela, v kaj se spušča. To je sprejela in še naprej sprejema. Ljudje bi bili presenečeni, kako dobro sta se vedno razumela. Vedno je govorila, da bo naredila, kar hoče. To je bil način zaščite, ne da bi kdo izvedel, kdo je v resnici je. Zaradi njene namerne redke komunikacije z mediji, so jo označili za skrivnostno in to ji povsem ustreza."

Poznavalci zakoncev Trump pa pravijo, da se Donald lepše obnaša, ko je v njegovi bližini Melania. Nekdanja prva dama je tako z distance osredotočena na moževo volilno kampanjo, zelo pa je predana njunemu sinu Barronu. "Še en ščit. O dobri mami ne moreš reči nič slabega," je dodala Wolfkoff. Medtem ko Barron končuje srednjo šolo v okolici Palm Beacha, je Melanio redkokdaj videti v soseski. "Gospa Trump je vedno bila in bo vedno osredotočena na svojo družino, saj je ta na prvem mestu. Kdor trdi, da ima vpogled v njeno življenje, naj bo s tem previden," pa je za The Washington Post povedal tiskovni predstavnik Donalda Trumpa.

Komentarjev 4
  • Kmodri 22:52 20.november 2023.

    Bo pa Dump končal za zapahi!

  • Kmodri 22:51 20.november 2023.

    ... najbrž zelo malo. Zato bo čakala, da se Dump stegne!

  • miro8 18:03 20.november 2023.

    Ki ji pripada po predporočni pogodbi.

Sorodne novice