Magazin > VIP
10984 ogledov

Katarina Benček razkrila, da bo z oddajanjem vile mastno zaslužila

Katarina Benček instagram
Dobro se je znašla.

Ni skrivnost, da je Katarina Benček marca 2022 svoj denar vložila v nakup zemlje in gradnjo vile v hrvaški Istri, ki se ponaša z razgledom na Brione in bazenom. Lepotica, ki je pred kratkim naznanila svojo nosečnost, je na Instagramu večkrat potožila, da je gradnja vile zahtevna, lansko poletje ji je ponagajal celo sosed, ko ji je zaprl vodo.

Katarina in Marko, ki smo ju vzljubili v lanskem šovu Super par, sta svoje sledilce redno obveščala o poteku gradnje in nedavno sta naznanila, da je vila končana. Kakšno luksuzno kuhinjo ima vila, si lahko ogledate TUKAJ. 

Benčkova, ki je že od nakupa dalje govorila, da bo vilo oddajala, je razkrila, da vila lahko sprejme od šest do osem oseb. Cena, ki bo odvisna od samega termina najema, bo v času sezone nekje 80 evrov na noč na osebo, kar znese pet do osem tisočakov na teden. Ta luksuzna nepremičnina ima v notranjosti štiri spalnice in štiri kopalnice, prostorno kuhinjo in dnevno sobo. 

Katarina Benček | Avtor: instagram instagram

Dobro se je znašla, kaj pravite?

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 20
  • radsemastimzmesom 04:29 29.marec 2024.

    Tole bo se enga jokcanja in jamranja ko bodo gostje vilo razhajkali oz. po domace povedano "razturili na prafaktorje".

  • Avatar Zokispoki
    Zokispoki 21:11 28.marec 2024.

    Samo, da ne bo čez leto dni jokala, da je banka "nacionalizirala"!?

  • Avatar Zoran
    StarMačk 15:38 28.marec 2024.

    Nek se vidi razkoš, hiša primerna za 8 ljudi ima 4 spalnice, 4 kopalnice in potem je očitno zmanjkalo placa, pa so naredili le za en sekret, ha, ha, ha...