Magazin > VIP
55063 ogledov

Kate izginila zaradi Willove afere? V medijih le spregovorila domnevna ljubica

Kate Middleton Profimedia
Ena izmed teorij, zakaj je Kate izginila iz javnosti, je tudi ta, da naj bi imel princ William dolgoletno ljubico. Zato naj bi ga Kate z "izginotjem" držala v šahu.

Namigovanja glede dolgotrajne odsotnosti valižanske princese Kate Middleton so dosegla nove višine, potem ko je teorija zarote njeno odsotnost povezala z govoricami o aferi med njenim možem princem Williamom in Sarah Rose Hanbury, markizo iz Cholmondeleyja. 40-letna Rose Hanbury, ki velja za tesno prijateljico princa Williama in Kate Middleton, se je znašla v središču pozornosti po številnih špekulacijah, vključno s poročanjem v The Late Show With Stephen Colbert.

"Kraljevina je bila vsa vznemirjena zaradi navideznega izginotja Kate Middleton. No, internetni preiskovalci ugibajo, da je Katina odsotnost morda povezana z afero njenega moža in bodočega angleškega kralja Williama," je v eni od epizod povedal Colbert. "Po takratnih navedbah tabloidov se je, ko naj bi ga Kate soočila s tem, smejal in rekel, da ni nič na tem," je povedal voditelj in dodal: "Vedno dober odgovor, ko te žena obtoži varanja. Srce me boli za ubogo Kate," je dejal Colbert in nadaljeval: "Torej, mislim, da vsi vemo, kdo je domnevna druga ženska. Povej to z mano – markiza Cholmondeley – kako lepo ime!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Da sta markiza in prestolonaslednik ljubimca se piše že od leta 2019, ko sta dami čez noč razdrli prijateljstvo in brez razloga, ki bi bil znan javnosti. Po vseh teh letih se je markiza le oglasila in preko svojih odvetnikov za Business Insider sporočila, da so govorice "popolnoma neresnične". Replika številnih pa je, zakaj se po vseh teh letih ne odločijo za tožbo, če govorice resnično ne držijo. In, ali se bo zgodovina s trikotnikom Charles, Diana, Camilla ponovila? 

Markiza Hanbury je že več generacij močno povezana s kraljevo družino. Njena babica, Lady Elizabeth Lambart, je bila ena od družic na poroki kraljice Elizabete in princa Philipa leta 1947, poroča New York Post.

Komentarjev 3
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:24 21.marec 2024.

    BMK za te zblojence

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:27 20.marec 2024.

    Kaj je Kate pričakovala pravljico, ko je lovila bodočega kralja? Angleški dvor ima toliko enih packarij na vesti, da je ena ljubica najmanj kar se lahko zgodi. Včasih je Betka še znala kaj prikriti in je imela tudi avtoriteto, mlajša ...prikaži več generacija pa gre itak v maloro.

  • Avatar Gustl
    Gustl 13:02 20.marec 2024.

    B.K - "...tovrstno stanje kraljevi družini ustreza. Konec koncev živijo od zanimanja javnosti in bolj, kot se o njih govori, več zaslužijo. Če drame ni, jo je treba narediti, saj je britanska kraljeva družina najbolj znan "resničnosti šov", ki traja že stoletja."

Sorodne novice