Magazin > VIP
9905 ogledov

Kdo je lepotica, ki se smuka okoli košarkarjev Olimpije?

anja nemanič
1/4
Osebni arhiv
Razkrivamo njeno ime!

Ljubitelji košarke, ki kljub slabši sezoni, kakršno letos beležijo košarkarji ljubljanske Cedevite Olimpije, ostajajo zvesti klubu ter spremljajo dogajanje na parketu, so že nekaj časa pozorni tudi na prikupno dolgolasko v klubskih majicah, ki bodisi s telefonom ali pa mikrofonom kroži po dvorani. Ker se sprašujejo, kdo je, naj vam izdamo, da gre za 25-letno Ljubljančanko Anjo Nemanič, za katero je dvorana Stožice že vrsto let njen drugi dom.

Čeprav bi postavna 175 centimetrov visoka lepotica s svojo višino lahko blestela tudi pod koši, se je že v rani mladosti zapisala navijaškemu plesu v plesni skupini Zmajčice, ki je celih 20 let spravljala v dobro voljo obiskovalce košarkarskih tekem ljubljanske Olimpije. "Košarka mi je bila od nekdaj blizu, saj me je z njo 'zastrupil' že moj oče, ki je res velik ljubitelj košarke in tudi dober pod koši. Verjetno enako velja za brata, ki se danes poklicno ukvarja s košarko. Mami pa sem hvaležna, da me je na začetku osnovne šole vpisala v plesno navijaško skupino Zmajčice, kjer sem vztrajala 12 let. Potem sem se namesto plesu posvetila študiju in drugim dejavnostim. Sem se pa, ko mi je Tine Ružič, ki skrbi za odnose z javnostmi, ponudil možnost za sodelovanje, z veseljem vrnila v Stožice," je povedala za naš medij.

Zdaj v Stožicah pomaga pri snemanju vsebin in urejanju družbenih omrežij kluba ter pri postavljanju novega projekta Cedevita Olimpija TV. "Od nekdaj sem si želela delati v športu, sploh pa v košarkarskem klubu, za katerega navijam že ves čas. Vsako snemanje in vsaka tekma s seboj prineseta neko novo izkušnjo in res nikoli ni dolgčas. Med delom spoznam veliko zanimivih ljudi, s katerimi si delimo ljubezen do košarke, sodelujem v dobrodelnih projektih, meni najljubši del pa so obiski res dobrih gostovanj." Kako pa se znajde med samimi postavnimi košarkarji? "Vesela sem, ker so me fantje do zdaj vedno res lepo sprejeli. Imela sem priložnost delati z nekaterimi večjimi imeni in priznam, da me kdaj tudi izda trema. Sploh, ko nasproti mene sedi nekdo, čigar kariero spremljam že celo življenje. Čeprav je na snemanju vedno sproščeno vzdušje, na njih po tihem še vedno gledam kot na prave zvezde. Zavedam se, koliko dela, truda in odrekanja gre v njihovo delo ter da jim kdaj s svojimi vprašanji in kamero nisem najljubša oseba v tistem trenutku. (smeh)" Kot pravi sama, se veseli vsake tekme, snemanja in sodelovanja s košarkarji. Kateri intervju ji je bil do zdaj najljubši, pa naj ostane skrivnost.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.