Magazin > VIP
3606 ogledov

Ker je šel v šov Poroka na 1. pogled, bivša grozila s samomorom

Poroka na prvi pogled Planet TV
Uff, v šovu težka preizkušnje za ta par ...

Kristijan in Jerneja sta se znašla pred težko preizkušnjo, v njuno zvezo se je vmešala bivša partnerka. "Padale so razne grožnje, da si bo ta oseba to in to naredila. Ta oseba je bila moja bivša. Po moje ni želela sprejeti tega, da sem jaz tu danes," je sinoči v šovu povedal Kristijan. 

Produkcijska ekipa šova je za Žurnal24 pojasnila ozadje zgodbe. Po enem od snemanj se je Kristijan vrnil v stanovanje in na telefonu opazil veliko število neodgovorjenih klicev in sporočil od bivše partnerke, s katero je bil skupaj dva meseca, torej ne od tiste, s katero ima dva otroka. Vse skupaj ga je močno šokiralo, saj ga je v sporočilih rotila, da naj konča snemanje in se vrne domov, ker ga ljubi. Celo grozila naj bi s samomorom in trdila, da je zaradi tega že poiskala pomoč v bolnišnici. Kristijan je bil razumljivo iz sebe, zato se je o tem odločil pogovoriti tudi z ženo iz šova, Jernejo, ki ga je uspela pomiriti. Kasneje je sicer izvedel, da je bilo vse skupaj laž in da je želela bivša partnerka z njim samo manipulirati.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice