Magazin > VIP
2601 ogledov

Konec nove romance Kanye Westa, ki se je komaj dobro začela

Kanye West Profimedias
Očitno mu ni uspelo prepričati lepotice ...

Raper, oblikovalec in nekdanji ameriški predsedniški kandidat Kanye West je po razhodu od Kim Kardashian, ki je ločitvene papirje vložila februarja, uteho našel v dolgoletni prijateljici, lepotici Irini Shayk. Paparaci so ju junija ujeli v francoski Provansi, kjer je raper praznoval rojstni dan. Zvezdnika naj bi se takrat videvala že nekaj tednov, a je bila njuna romanca povsem neobvezujoča, kot je za Page Six povedal vir.

irina shayk | Avtor: Profimedia Profimedia

Očitno pa se njuno prijateljevanje ne bo razvilo v kaj več, saj je Irina raperja nedavno gladko zavrnila. Ta jo je povabil na modno revijo v Pariz, a je lepotica vabilo odklonila, saj si ne želi, da ju v medijih omenjajo kot par. Viri pravijo, da ima Westa sicer zelo rada kot prijatelja, a da si ljubezenskega razmerja z njim zaenkrat še ne želi.

Medtem ko Westu lepotice kar bežijo, pa to ne velja za njegovo bivšo soprogo Kim Kardashian. Kim je za nov obraz svoje modne znamke Skims namreč "ujela" legendarno Kate Moss in razkrila, da sta z lepotico zasebno tudi prijateljici. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice