Magazin > VIP
5077 ogledov

Lili Žagar izdala, s čim jo je "kupil" Marko Potrč

Gorske sanje Planet TV
To je tisto, kar je prepričalo Lili Žagar.

Ne izklesano telo, lep nasmeh ali to, da je znani voditelj, pač pa dobri stari humor. "Ta fotka čisto ponazarja naju – Marko Potrč je skoz na hece, jaz se pa zraven režim kot pečen maček. Humor je ena od stvari, s katero me je osvojil. Saj veste, kaj pravijo: 'Smisel za humor je tisto, kar moškega naredi privlačnega'," je Lili Žagar zapisala na Instagramu in pripela simpatično fotografijo še iz časov, ko sta z Markom skupaj vodila oddajo Moj dragi zmore.

Gorske sanje Magazin Znani, ki so se poparčkali na delovnem mestu

"Vedno, kadar sva skupaj, se veliko smejiva. Marko je zabavljač, skoraj vedno je dobre volje, mora biti res kaj hudo narobe, da je slabe volje. Zelo dobro tudi oponaša in igra, res nas vse nasmeji. Mislim, da je smisel za humor v zvezi res pomemben, dolgoročno si ne predstavljam, da si z nekom, s katerim se ne moraš dobro nasmejati," je še danes prepričana Lili. 

 

Komentarjev 1
  • melanie82 13:29 01.december 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite >>>>>> www.Cash72.Com

Sorodne novice