Magazin > VIP
12654 ogledov

Madonna: Prva fotografija po hospitalizaciji, fani šokirani

Madonna
Sprašujejo se: “Je to sploh Madonna?”

Konec junija je bila pevka Madonna prepeljana v bolnišnico. Pred tem so jo našli nezavestno na njenem domu, zaradi septičnega šoka so jo morali oživljati z zdravilom Narcan, s katerim običajno rešujejo ljudi, ki so vzeli prevelik odmerek droge.

Zdaj pa je kraljica popa na svojih družbenih omrežjih objavila prvo fotografijo po hospitalizaciji. Pripisala ji je: “Ena vrtnica je lahko moj vrt. En prijatelj moj svet. Hvala vam.” Na fotografiji voha velik šopek rožnatih vrtnic in zdi se, da ne nosi ličil. Pod fotografijo so se zvrstili mnogi komentarji, eni pozitivni, češ da je videti čudovito, drugi pa, da je videti kot 12-letnica in zakaj uporablja tako močne filtre, saj je neprepoznavna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Razprava o zvezdnikih, ki uporabljajo močne filtre in fotošop, nikakor ni nova. Mnogi upravičeno pravijo, da so to škodljivi standardi, ki imajo učinek na vse ženske, ki si želijo biti večno mlade, tudi na bogate in slavne, kot je Madonna.

dezurni@styria-media.si

 

 

 

 

Komentarjev 5
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 13:21 26.julij 2023.

    Lahko si vso kožo nategne ji ne bo pomagalo, ker ji možgani razpadaja od kemije in organi usihajo hitreje kot bi ji sicer, brez drog, zdravil in alkohola ! Ta slika pove vse o stari ženski !

  • Ender3 14:29 21.julij 2023.

    Milfa je in to je dejstvo. Legenda svojega časa..

  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:05 21.julij 2023.

    "...se zdi, da ne nosi ličil..." Itak, razlog pa, da ličila na plastiko slabo primejo!