Magazin > VIP
109 ogledov

Marušina skrivnostna objava po koncu zveze s Fakijem

Maruša in Faki Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Maruša se je zavila v molk, je pa na Facebooku dva dneva po tem, ko je Slovenija izvedela, da s Fakijem nista več par, objavila misel, ki pove več kot 1000 besed.

maruša | Avtor: Facebook Facebook
Zmagovalec letošnje Kmetije: Nov začetek, Faki, je pretekli teden za Žurnal24 razložil, da je za konec dvoletne zveze z Marušo kriv on, ker jo je preveč zapostavljal. "Večinoma časa sem bil s prijatelji, nikoli si nisem vzel dovolj časa zanjo. Zato se je Maruša zelo razjezila in to je vodilo v prepir,“ je povedal, za druge medije pa izjavil, da je za konec zveze bilo krivo tudi Marušino ljubosumje in pritisk javnosti.

Maruše v zadnjih dneh ni bilo mogoče priklicati, je pa na Facebooku objavila misel, ki pove več kot 1000 besed: "Mogoče ti vzame le minuto časa, da nekoga zlomiš, uro, da spoznaš, da ti nekdo ustreza, en dan, da se zaljubiš, toda lahko ti vzame celo življenje, da pozabiš nekoga.“

V tem težkem času ji ob strani stoji nekdanja sotekmovalka v šovu Anita, ki se ji je Maruša za podporo tudi javno zahvalila. "Rada bi se zahvalila ženski, ki je močna, samostojna, ima svoj jaz in si vedno upa povedati resnico v obraz. Hvala, ker mi stojiš ob strani v težkih trenutkih, me razumeš in me braniš. Tega ne bom nikoli pozabila. Ta vikend je bil čudovit. Hvala za tvoje iskreno prijateljstvo! Anita, rada te imam.“

Komentarjev 1
  • malonaokoli 07:16 22.januar 2016.

    ali res še niste opazili, da vsak nastopajoči amater v raznih javnih oddajah izgubi sebe in svoje dostojanstvo ? bolje bi bilo, da posnamete kakšno kvalitetno nadaljevanko z veselo vsebino s profesionalnimi igralci. Tole mučenje prebivalstva je prav utrujajoče za gledat.