Magazin > VIP
229 ogledov

Michael Schumacher: oglasil se je duhovnik

Don Sergio Mantovani EPA
Duhovnik Don Sergio Mantovani, ki je več let ob strani stal dirkačem Formule 1, o zdravstvenem stanju Michaela Schumacherja.

Družina Schumacher z javnostjo že dalj časa ne deli več informacij o trenutnem zdravstvenem stanju sedemkratnega prvaka v Formuli 1, Michaela Schumacherja, ki si je med smučanjem pred več kot dvema letoma poškodoval glavo. Govoric je zato vse več, nazadnje je Schumijeve oboževalce prestrašila fotografija, ki jo je objavil njegov klub oboževalcev. Zakaj, lahko preberete TUKAJ.

Za Bild pa je spregovoril duhovnik Don Sergio Mantovani, ki je več let delal v F1 in skrbel za dirkače, ki so se k njemu zatekli po pomoč ali nasvet. "Verjetno vem več, kot si želim povedati. Že nekaj časa pa z družino nisem več v stikih,“ je povedal duhovnik in Schumija primerjal s pokojnim papežem Janezom Pavlom II., ki se je boril s Parkinsonovo boleznijo. "Michael je borec. To ga je odlikovalo že v času, ko je dirkal, zagotovo pa je to zanj značilno tudi sedaj," je še dejal.

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.