Magazin > VIP
10989 ogledov

Mirela se vrača v Srbijo: Strah me je!

Facebook
Čeprav ji ni do tega, mora še enkrat v Beograd.

Mirela Lapanović je za naš medij povedala, da se mora v kratekm vrniti v Beograd, da bi ji na Happy TV dali denar, ki si ga je prislužila z nastopom v enem najbolj razvratnih resničnostnih šovov na Balkanu Parovi.

"V Srbijo grem s prijateljem, ker je policaj. Čisto iskreno … Strah me je iti v Beograd sama. Zato gre on z mano, ker se bom tako počutila varnejšo," je povedala Mirela in dodala, da nam ne more zaupati, kdaj se odpravlja pot: "Tudi na Facebooku ne bom objavljala, da grem v Srbijo, ker me je Milija resnično strah. Lahko me najde in mi kaj naredi. Dol greva po denar in se takoj vračava, nič zabav ali kavic po mestu."

No, očitno se tega ni držala, saj je še preden se je usedla na letalo, objavila letalsko karto, da gre v Beograd in ob pristanku v srbski prestolnici hitro naredila fotografijo.

Komentarjev 6
  • Tomii Tomo 16:02 03.september 2017.

    Te račjeklune kurve še lastni otroci ne marajo.

  • Avatar olor
    olor 13:21 03.september 2017.

    Joj, a res, da gre v Srbijo? Srečno pot.

  • Klementina8 11:54 03.september 2017.

    Ignorirat poste o tej kurbi in izmecku,pa bodo mogoce nehali objavljat o tej nicvrednici.Ceprav dvomim.S kliki sluzijo.Naj raje objavijo slike,ko se je posrala v posteljo,ko je bila pijana.Fuj,prasica ena.Ne pomaga ti make up in fejk nohti,posranka si vseeno.Nosi se kot ...prikaži več da je ne vem kaj,ja pa navadna prasica.Cist realno .

Sorodne novice