Magazin > VIP
23 ogledov

Moška Halle Berry sta se stepla

Nahla Gabriel Aubry FameFlynet
Potem ko sta se nekdanji in sedanji izbranec igralke Halle Berry stepla, so poškodovanega manekena Gabriela Aubryja aretirali.

Gabriela Aubryja, ki je oče štiriletne Nahle, ki jo ima z igralko Halle Berry, so v jutranjih urah na zahvalni dan pripeljali v losangleško bolnišnico. Viri trdijo, da je med njim in sedanjim fantom igralke Olivierjem Martinezom prišlo do prepira, potem ko je oče Nahlo pripeljal k mami domov. Martinez naj bi mu rekel: "Moramo iti naprej."

Med njima se je vnel prepir, obračunala pa sta tudi s pestmi in se preprivala, medtem ko je Halle s hčerko hitro umaknila v hišo. Gabriel ima zlomljeno rebro, po obrazu pa več modric. Lahko bi utrpel celo hujše poškodbe glave. Pojavila so se tudi poročanja, da je bil po pretepu nezavesten.

Maneken se je zdravil v bolnišnici, zaradi domnevnega kazenskega prekrška pa je bila zanj odrejena varščina v višini 20 tisoč dolarjev (15.500 evrov). V večernih urah so ga iz pripora že izpustili. Po virih s sodišča je bilo zoper Aubryja tudi odrejeno, da se hčerki, Halle in Martinez ne sme približati na manj kot sto metrov.

Martinez naj bi si med drugim zlomil roko. Sprejeli so ga v isto bolnišnico kot Aubryja, vendar kakšno uro kasneje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.