Magazin > VIP
60 ogledov

"Namesto opravljanja raje sadite česen!"

Alenka Oldroyd s soprogom Thomasom Mediaspeed.net
Alenka Oldroyd ima dovolj zlobnih jezikov, ki se vtikajo v njen zakon.

Priljubljena vremenarka Alenka Oldroyd - Reza zadnje čase medije polni s svojimi zakonskimi zadevami, ki so vse prej kot običajne. Reza namreč že osem mesecev živi v Sloveniji, moža pa je pustila čez lužo, ob kar so se rumeni časopisi z veseljem obdregnili. Alenka je prejšnji teden za naš portal priznala, da je njen zakon na preizkušnji, revija Nova pa piše, da naj bi priznala, da sta z možem le še prijatelja. Kaj je res in kaj ne, smo preverili kar pri Rezi.

"Ne da se mi ukvarjati s tem, nisva se razšla. Kdo to sploh bere, brez zveze, koga to sploh zanima! Kakšne neumnosti, nobeden me ni vprašal, ali sem ločena. Nisva ločena, nisva se razšla, razšla sva se pred osmimi meseci, ker je on še vedno v Ameriki, vendar seveda še vedno ostajava skupaj. Dajte raje pisat, da je treba česen posaditi, da bomo imeli spomladi kaj za jesti," nam je hudomušno odgovorila Alenka.

Komentarjev 4
  • sintesi 19:22 23.oktober 2012.

    kva bi zdej rada, kar seješ to žanješ, jst sm takrat ko si našla tega olrajta prou vreme začel na TV SLO gledat ker te ni blo za prenašat....

  • wingspan15 10:15 23.oktober 2012.

    Reza, življenje je tvoje. Kaj in kako se dogaja med tabo in možem je tvoja zasebna stvar in nobenega nima kaj brigati. Česnik pa bomo posadili.

  • knoflca 08:46 23.oktober 2012.

    "Kdo to sploh bere, brez zveze, koga to sploh zanima!"Točno tako! Ne vem zakaj je potem mislila, da koga zanima, ko se je poročila, odselila.. Ko je sama vse sproti povedala medijem.. Če se ne bi takrat ven metala, ...prikaži več, se ji zdaj ne bi blo treba z njimi ukvarjati.