Magazin > VIP
4710 ogledov

Neda Ukraden pri 73. letih v kopalkah vroča kot še nikoli

Neda Ukraden instagram
Znana pevka zopet buri domišljijo.

Neda Ukraden ljubi morje. To pokaže tudi s svojim profilom na Instagramu, na katerem v kopalkah redno buri moško domišljijo. Tokrat se je pokazala v fluorescentno oranžnih enodelnih kopalkah, ki so odlično poudarile njene bujne prsi.

"Lahko bi vam napisala sto besed, zakaj je dobro biti slavljenka v teh letih. Ampak ni potrebe. Vse je jasno. Grem proslavljat. Na zdravje," je zapisala na Instagramu in požela ogromno pohvalnih komentarjev in čestitk, kot so "ta ženska je boginja", "prelepi ste, vse najboljše". Neda se trenutno nahaja v Črni gori, kjer ima manjšo hišo. Rusi naj bi ji ponujali zajetno vsoto denarja za odkup hiše, a je rekla, da je na Črno Goro navezana in da hiše ne želi prodati, piše 24.sata. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Marsikomu se ob tem postavi vprašanje, če Nedo pri teh letih še vedno obletavajo moški. Za srbski Kurir je Neda pred kratkim povedala, da ji velikokrat dvorijo mlajši moški, a ne potrebuje nikogar, saj rada dela in jo to najbolj veseli. “No, ti moji vrstniki, ki zdaj hodijo z berglami in ne morejo po stopnicah, mi ne bodo dvorili, imam samo mlajše snubce," je dejala.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • jan631 16:20 17.avgust 2023.

    Ko to gledaš se ti želodec obrne.

  • Ender3 14:08 17.avgust 2023.

    Žurnalovci vi niste več normalni..Kakšen-na je lahko oseba pri 70, četudi ni nikoli nič delala..

  • Avatar jate
    jate 11:32 17.avgust 2023.

    ta bo koncala hujše kot michael jackson

Sorodne novice