Magazin > VIP
2172 ogledov

Nedavno obžalovala 17. operacijo dojk, sedaj si je privoščila še tri nove

Katie Price
1/5
Profimedia
Za njo je 25 let lepotnih posegov ...

45-letna bujna britanska manekenka in resničnostna zvezdnica Katie Price se je še pozimi pritoževala, da je po zadnjem, sedemnajstem povečanju oprsja, v agoniji in nezadovoljna, saj so trenutno še bolj "skrivljene". Priceova je svojo zgodbo z lepotnimi posegi začela leta 1998, ko je prvič šla pod nož, da bi si povečala oprsje. Leta 1999, ko je bila znana kot Jordan, je ponovno povečala prsi, takrat je dosegla velikost 32D, leto kasneje pa celo velikost 32G. Ko je leta 2007 spoznala svojega prvega moža, si je oprsje dala zmanjšati, a se je čez nekaj let odločila za ponovno povečanje.

Po razhodu z zaročencem Carlom Woodsom, s katerim sta se razšla lansko leto, se je Priceova odločila, da je čas za ponovno povečanje oprsja. Čeprav jih je pokazala že na številnih snemanjih, ji bujno oprsje povzroča nemalo težav. Moti jo predvsem to, ker je preveliko za njeno drobno telo, zato jo ves čas tudi boli hrbet – trdi vir in dodaja, da Priceova ponoči ne spi, ker se ne more udobno namestiti, zato se pogosto sprašuje, ali res potrebuje tako bujno oprsje. Do vsega tega je pripeljala njena želja, da postane lastnica največjih prsi v Veliki Britaniji.

A težave z oprsjem je niso odvrnile od novih lepotnih operacij, trenutno namreč okreva po kar treh posegih. Na belgijski kliniki BeClinic je opravila operacijo nosu, dvig ustnic in popravila trebušček. Paparaci so jo ujeli med okrevanjem po posegih.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Palson 10:54 03.december 2023.

    V glavnem, demenci ne uide po tolikih narkozah...

  • Boris 14:55 17.julij 2023.

    Na prvi zgleda, kot da ima kak kromosom preveč ali premalo. Kdo bi vedel ...

  • Kmodri 16:35 16.julij 2023.

    To je pot v pekel! Ali kako postati spaka! Tisti, ki so jo operirali so pošasti!

Sorodne novice