Magazin > VIP
8658 ogledov

Nezakonski sin kneza Alberta dviga prah: "Ta beseda je žalitev"

alexandre grimaldi Profimedia
Spregovoril o odnosu z očetom.

Poročali smo že, da knez Albert preživlja težke čase. Pojavile so se obtožbe o korupciji, zato je bil knez prisiljen ukrepati, da bi zavaroval institucije svoje kneževine. Pred kratkim je tako začel z operacijo "čiste roke" in odpustil več tesnih sodelavcev, med njimi je bil tudi velik zaupnik njegove žene Charlene. Več o tem TUKAJ.

A bolj kot o škandalu se danes govori o Albertovem nezakonskem sinu Alexandru, ki je dal svoj prvi intervju, v katerem je za revijo Point de Vue spregovoril o svojem odnosu z očetom. Morda gre pri intervjuju za naključje, morda za skrbno načrtovano PR-akcijo, s katero poskuša dvor pozornost preusmeriti stran od grdih govoric ... Kakor koli že, 19-letnik je med drugim poudaril, da ga moti, kadar pravijo, da je nezakonski sin. "Ko sem se rodil, nobeden od mojih staršev ni bil poročen in nihče ni nikogar varal. Uporaba te besede je žalitev," je dejal mladenič, ki je sad kratke aferice, ki jo je imel knez s stevardeso Nicole Coste.

Alexandre je tudi razkril, da nosi očetov priimek, in to že od nekdaj. Albert sina, s katerim je v dobrih odnosih, ni nikoli skrival in je očetovstvo tudi priznal. "Moj oče je v mojem srcu tako kot moja mama. Oba sta skrbna starša," je še dodal.

Lani je intervju dala tudi Nicole Coste, ki je z vso silo udarila po Charlene.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.